Metodologia de l’escola infantil Grans Somnis

La Metodologia de l’escola infantil Grans Somnis

P0 Metodología Pedagógica
P1 Metodología Pedagógica
P2 Metodología Pedagógica
El Joc: Com a eina d’aprenentatge. Treballem hàbits i rutines per afavorir l’autonomia i l’autoestima. Treballem mitjançant l’experimentació i la manipulació d’objectes, aliments i diversos materials. Personalitzem l’aprenentatge: Potenciem les capacitats de cada nen i els ajudem a construir-se una imatge positiva d’ells mateixos i dels altres. Educació en valors: Eduquem la tolerància el respecte i l’amor entre nosaltres. Psicomotricitat:  Treballem per desenvolupar el nivell corporal i cognitiu del nen. La forma de treballar és mitjançant circuits per cada nivell.
Taller Art                
L’activitat artística des de ben petits fa que el nen obtingui seguretat en sí mateix i desenvolupin estratègies socials molt importants per a la seva vida posterior. Fomenta la creativitat, el seu desenvolupament motor, lingüístic, cognitiu, social i emocional.

Tallers d’expressió corporal i música
Desenvolupem l’expressió corporal a través de la música.  
Taller d’Emocions
Les emocions foment part de la nostra vida quant més aviat les treballem millor, ja que l’aprenentatge emocional desenvolupa la personalitat per  que el nen adquireixi un benestar social i aprengui a gestionar-les.
Llengües
Desenvolupen les capacitats lingüístiques dels nens.
Taller de Música
Mitjançant la música treballem amb el nen la oïda, les emocions, l’ imaginació i les capacitats creatives.

Deixa un comentari